AR Montage is een erkend Uneto-VNI Comfort Installateur om b.v. uw woning levensloop bestendig te maken. De toekomst, want het kan gebeuren dat u bij het ouder worden behoefte krijgt aan speciale voorzieningen of extra veiligheidsmaatregelen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Denk hierbij aan ergonomische keukens, badkamers voor minder of invalide mensen. Vloer aanpassingen, ventilatie voor b.v. chronische zieke mensen (astma). Mensen met een visuele beperking door b.v. diabetes denk dan aan licht / donder contrasten. Zo zijn er talloze oplossingen om het wonen prettiger en comfortabeler te maken.

In samen werking met Technische Unie, Uneto VNI en OTIB zijn we een verband aangegaan om deze producten, diensten en kwaliteit te waarborgen.

Onze focus ligt bij de zorg en welzijn van onze klant!

Wij luisteren goed naar de klant om te ontdekken wat zijn wensen zijn. Waar in huis is behoefte aan extra comfort? En wat kunnen wij doen om dit comfort te realiseren (installatie/product)? Als u ook bouwkundige aanpassingen wilt, zorgen wij als UNETO-VNI ComfortInstallateur voor het complete traject met betrouwbare partners.

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

Neem contact met ons op

Certificaten

Edisonstraat 3N
3261 LD Oud-Beijerland

(0186) 666887
(06) 53158642

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul uw naam in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input