Dakkapel plaatsen

Dakkapel
Wilt u graag uw donkere zolderkamer transformeren in een mooie studeer- of slaapkamer? Dan is een dakkapel de oplossing die u zoekt. Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst of gebouwd. Een dakkapel voor u op maat of een kant-en-klare prefab dakkapel wordt bij u op het dak geplaatst en is vaak een stuk goedkoper dan traditionele dakkapellen, die ter plekke worden gebouwd.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel. Liever een mooie voordelige houten dakkapel? Of toch liever een onderhoudsarme kunststof of polyester dakkapel? Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk dat u deze eigenschappen tegen elkaar afweegt om te kijken welke dakkapel het beste bij u past. Mocht u er niet uitkomen, staat Hendriks AR Montage voor u klaar met passend advies op maat!

Waarom een dakkapel?
De meest vooraanstaande reden voor de aanschaf van een dakkapel is de extra ruimte en lichtinval die het biedt. Hierdoor lijken zelfs de kleinste ruimtes al een stuk groter en leefbaarder. Deze extra ruimte zorgt ook voor een hogere verkoopwaarde van uw huis. De dakkapel zorgt namelijk voor een aantal extra vierkante meters beloopbaar vloeroppervlak. Dit leidt tot een hogere taxatiewaarde.

Kortom: het laten plaatsen van een dakkapel is een goede beslissing. Neem contact op met de professionals van AR Montage en geniet binnen de kortste keren van een prachtige dakkapel!

Meer dakkapellen

Neem contact met ons op

Certificaten

Edisonstraat 3N
3261 LD Oud-Beijerland

(0186) 666887
(06) 53158642

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul uw naam in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input