Industrie

Constructiewerkzaamheden

Bouwen in Nederland is onderhevig aan grote veranderingen. Er zijn voldoende redenen om aan te nemen dat de huidige manier van traditioneel bouwen de komende jaren zal veranderen. De trend naar meer industrieel ontwerpen en bouwen is reeds vele jaren geleden ingezet.

Bij AR Montage gebruiken wij steeds vaker één van die nieuwe manieren van efficiënter bouwen: staalframe. Steeds meer bouwers, zowel professionele als particuliere, vinden de weg naar staalframebouw, een product met potentie. U kunt bij ons terecht voor onder andere utiliteitsbouw (kantoorpanden, opslagloodsen etc.), agrarische bouw (stallen, loodsen, etc.), industriebouw (fabrieken, etc.) en woningbouw (de stalen woning).

Door zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen, kunnen wij vanaf een vroeg stadium met u meedenken. Dit kan u een hoop voordeel opleveren. In het geval van nieuwbouw kunnen wij u geheel ontzorgen. En bovendien kunt u een hoop tijd en kosten besparen door ons vroeg bij het proces te betrekken. Dit systeem ontwikkeld zich steeds verder tot de ultieme manier van modern bouwen.

Bij AR Montage produceren, leveren en monteren wij op maat gemaakte stalen constructies voor de zakelijk en de particuliere markt. Kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals ISO-9001, NEN-EN-ISO 1090 en VCA* zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van constructiewerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij komen met een advies op maat.

Neem contact met ons op

Certificaten

Edisonstraat 3N
3261 LD Oud-Beijerland

(0186) 666887
(06) 53158642

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul uw naam in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input