Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder onder huiseigenaren. Door je vloer gelijkmatig te laten verwarmen, kan je streven naar een beter wooncomfort en een lagere energierekening. AR Montage heeft ruime ervaring in het aanleggen van vloerverwarming.

Voordelen van vloerverwarming
Vloerverwarming is een belangrijke stap naar een lagere energiefactuur. Met vloerverwarming wordt je woning gelijkmatig verdeeld verwarmd en zal je minder last krijgen van koude en warme delen in een kamer. Naast dat je kan streven naar een lagere energierekening, stijgt door het aanleggen van vloerverwarming het wooncomfort in (en de waarde van) je woning. Daarnaast kan je vloerverwarming in de zomer juist gebruiken om je huis er mee af te koelen. Tot slot heb je geen vervelende, grote of uitstekende radiatoren nodig voor het gebruik van vloerverwarming.

Kosten van vloerverwarming
Door vloerverwarming aan te leggen kan je besparen op je energierekening. Aangezien het rendement van vloerverwarming erg hoog is, zal je de gemaakte kosten voor vloerverwarming snel terugverdienen. De kosten voor vloerverwarming verschillen flink en hangen grotendeels af van verschillende factoren. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Neem contact met ons op en wij komen snel bij u lang. 

AR Montage laat u er binnenkort warmpjes bij zitten. 

Meer vloerverwarming

Neem contact met ons op

Certificaten

Edisonstraat 3N
3261 LD Oud-Beijerland

(0186) 666887
(06) 53158642

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul uw naam in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input