Timmerwerk

Indien er timmerwerk benodigd is voor uw plan om een mooie trap van hout of een inloopkast in uw kamer te bouwen, dan kan AR Montage al uw wensen omtrent dit gebied realiseren.

Diversiteit in timmerwerk
Ook voor klein timmerwerk in en rondom uw woning heeft AR Montage de expertise in huis om kwalitatief vakwerk te leveren. Voor grote timmerwerken zoals een aanbouw van bijvoorbeeld een veranda, of een vide, een houten tuinhuisje, een carport, of op maat gemaakte kozijnen, dan kunnen wij u adviseren met al onze kennis en ervaring die we hebben op dit werkvlak. In veel gevallen komt het neer op maatwerk, en daarin staan uw wensen voorop, denken wij mét u mee en werken wij samen tot het gewenste resultaat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Niet alleen kijken wij naar het functionele aspect van een ontwerp, ook kijken wij naar esthetiek en de indeling van het timmerwerk. De stijl en het (unieke) karakter van het ontwerp dient nauw aan te sluiten op de stijl van uw woning of bedrijfspand. De ruimte waarmee timmerwerk wordt opgevuld, dient zo efficiënt mogelijk te worden ingedeeld.

Naast nieuwe timmerwerken kan AR Montage ook renovatie uitvoeren van bestaand timmerwerk. En montage van door derden vervaardigde materialen. De materialen op de foto's is maatwerk verzorgd door Verloop Las- en Constructiebedrijf en door ons gemonteerd.

Bent u op zoek naar een goed opgeleide en vaktechnische timmerman in de Hoeksche Waard, neem dan contact op met AR Montage uit Oud-Beijerland.

Meer timmerwerk

Neem contact met ons op

Certificaten

Edisonstraat 3N
3261 LD Oud-Beijerland

(0186) 666887
(06) 53158642

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul uw naam in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input